Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Antropologia si problemele lumii moderne

      Antropologia si problemele lumii moderne

      8.0 / 10 ( 2 voturi)
      Legare:
      Paperback
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      Nr. pagini:
      204
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734621316
      Dimensiuni: l: 10.6cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Antropologia si problemele lumii moderne reuneste trei conferinte sustinute in Japonia in primavara anului 1986, pe care autorul insusi a intentionat sa le includa intr-un volum cu acest titlu. Cele trei eseuri reiau temele majore care l-au preocupat pe Levi-Strauss, actualizindu-le. Pe linga legaturile dintre „rasa”, istorie si cultura, sint abordate probleme specifice lumii globalizate aflate in pragul secolului XXI, de la practicile economice la procrearea artificiala. Subliniind importanta antropologiei ca nou „umanism democratic”, Levi-Strauss analizeaza raportul dintre relativismul cultural si judecata morala, dintre gindirea stiintifica si gindirea mitica si sustine ca viitorul umanitatii va fi marcat de sfirsitul suprematiei culturale a Occidentului.

      Cuprins

      Trei mari probleme contemporane: sexualitatea, dezvoltarea economica si gindirea mitica • Procrearea artificiala: femei virgine si cupluri homosexuale • Recunoasterea diversitatii culturale: ce ne invata civilizatia japoneza • Antropologi si geneticieni • Relativism cultural si judecata morala

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.