Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Arta harjonelii

      Arta harjonelii

      Exercitii amuzante de practicat cu copiii
      7.0 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      208
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067193282
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      De ce are nevoie un copil pentru a fi fericit şi a se dezvolta emoţional şi intelectual aşa cum îţi doreşti tu, părintele lui? Multe studii au arătat că hârjoana – joaca de-a încăierarea sau activitatea fizică realizată împreună cu copilul, suficient de incitantă pentru a-i stârni interesul, dar şi suficient de precaută încât să nu-l pună în pericol – consolidează relaţia părinte–copil, stimulează inteligenţa emoţională şi generală, creşte încrederea în sine şi reduce agresivitatea copiilor.
      Arta hârjonelii este o culegere de exerciţii de realizat cu copilul, însoţite de imagini şi explicaţii succinte, împărţite în funcţie de vârstă şi de grad de dificultate. Fie că te afli printre părinţii pentru care hârjoana cu fiul sau cu fiica face parte din programul zilnic, fie că eşti începător în domeniu, vei găsi aici o sumedenie de idei gata de pus în practică, astfel încât timpul pe care-l petreceţi împreună să fie unul de calitate.

      Lawrence J. Cohen este psiholog specializat în jocul copiilor, terapia prin joc şi parentaj. La Editura Trei au mai apărut Reţete de jocuri şi Reţete împotriva îngrijorării, care s-au bucurat de mult interes din partea cititorilor părinți.

      Anthony T. DeBenedet este medic internist şi gastroenterolog, pasionat, de asemenea, de joc. Susţine ateliere pentru părinţi, emisiuni televizate şi radiofonice, în care vorbeşte despre importanţa jocului.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.