Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Arta Viselor / La science des reves
      Arta Viselor / La science des reves

      Arta Viselor / La science des reves

      8.0 / 10 ( 2 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Regizor:
      Scenarist:
      Michel Gondry
      Aspect:
      1.85:1 / 16x9
      Distributie:

      Gael García Bernal, Charlotte Gainsbourg, Alain Chabat, Miou-Miou, Pierre Vaneck, Emma de Caunes, Aurélia Petit, Sacha Bourdo

      Bonus:

      Making of (40 min)
      Comentarii audio
      Trailere (francez si US)
      Video Clip

      Link-uri:
      Studio:
      Tara de origine:
      Franta
      Data publicarii:
      2006
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      Franceza Dolby 5.1, Engleza Dolby 5.1
      Durata:
      102
      Rating C.N.C.:
      AG
      Regiunea DVD:
      2
      Aka:
      The Science of Sleep
      :
      La Science des Reves
      Cod de bare:
      2000000216553
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Coproductie: Gaumont - Partizan films - France 3 Cinema

      Franta / Italia

      Se pare că viaţa are grijă de timidul şi retrasul Stephane (Gael García Bernal) când acesta este convins de către mama sa să se întoarcă la casa părintească din Franţa, cu promisiunea de a primi o slujbă. Extrem de creativ, viaţa sa mult visată, de multe ori imaginară şi răscolitoare, ameninţă mereu uzurparea vieţii sale în trezire. Dar slujba sa este înăbuşită când descoperă că este vorba despre o copie banală a unei funcţii într-un birou mic alături de trei colegi, printre care şi un coleg (Alain Chabat) care are nevoie de cineva ca să-l distreze şi un şef care preferă să fie lăsat în pace.

      Totuşi, această dezamăgire este umbrită atunci când Stephane o întâlneşte pe vecina de alături, Stephanie (Charlotte Gainsbourg) şi pe prietena sa, Zoe. La prima întâlnire cele două domnişoare l-au confundat pe Stephane cu un muncitor care transportă mobilă, şi fiindcă e prea timid ca să corecteze această confuzie, Stephane trebuie să pretindă că nu lucrează în biroul alăturat pentru a continua să lege prietenia cu Stephanie.

      Stephane nu este atât de priceput la minciună precum este în creativitate şi fetele descoperă repede adevărul. La început atras de Zoe, se apropie repede de Stephanie deoarece imaginaţia ei se potriveşte uşor imaginaţiei lui. El face apel şi o antrenează la diferite proiecte creative, invenţii şi, cu mare bucurie începe să o lase să pătrundă în confuza dar colorata lume a minţii sale. Şi, inexplicabil de fermecată de el, Stephanie găseşte oarecum cheia pentru a intra în inima fragilă a artistului Stephane. Pe măsură ce relaţia lor înfloreşte, încrederea pe care o emană în viaţa sa imaginară începe să sângereze în viaţa sa reală aşa cum n-a avut niciodată până atunci, în care Stephane găseşte succesul, alungând rău-voitorii, şi căutând un viitor fericit şi magic alături de Stephanie.

      Totuşi, tocmai când devine celebru odată cu publicarea unui calendar ce a tipărit ilustraţille sale, acesta devine disperat când îşi dă seama că Stephanie îi respinge sentimentele. Dar oare, ea îl respinge cu adevărat? Sau datorită nesiguranţei lui, şi-a imaginat pur şi simplu scenariul în care viaţa sa sentimentală este lăsată din nou la întâmplare? Neputând îndura o viaţă fără iubirea lui Stephanie şi negăsind soluţii satisfăcătoare în viaţa sa imaginară, Stephane se confruntă cu o dilemă, s-ar putea să nu se poată baza pe arta viselori pentru a rezolva dilema.

      Media

       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.