Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Brandient 101

      Brandient 101

      Identitati grafice romanesti
      7.1 / 10 ( 11 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2010
      Editura:
      Nr. pagini:
      226
      ISBN:
      9789730075540
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 20cm | 2cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Brandient 101 este prima carte romaneasca dedicata practicii designului de brand autohton si care aduna 101 identitati vizuale de corporatii si produse, desenate de firma de strategie si design Brandient in cei 8 ani de existenta.

      Identitatile grafice semnate Brandient sunt deja parte a peisajului cotidian si este sigur ca orice roman a intrat in contact cu cel putin una dintre acestea. In plus, multe dintre identitati sunt detinatoarele unor prestigioase premii internatioanle de design si au fost publicate in carti de specialitate. Cartea contine, pe langa o colectie elegant prezentata a celor 101 identitati, si 4 articole scrise de partenerii firmei pe teme de branding si design.

      “Designul trebuie sa rezolve probleme si oportunitati reale de business si este o investitie cu durata foarte mare de viata. Dupa o jumatate de secol de uniformitate cenusie si colectivism, designul ofera individualitate si culoare. Din acest punct de vedere, in Romania, ne-am aflat in locul potrivit si la momentul potrivit.” Cristian ‘Kit’ Paul, Creative Partner Brandient

      Editie bilingva Romana/Engleza

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.