Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Colectie 4 DVD Oscar: Good Will Hunting + Pulp Fiction + Babel + Candva pe aici trecea un rau

      Colectie 4 DVD Oscar: Good Will Hunting + Pulp Fiction + Babel + Candva pe aici trecea un rau

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Distributie:

      Good Will Hunting - Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck

      Pulp Fiction - John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson

      Babel - Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael García Bernal

      Candva pe aici trecea un rau - Craig Sheffer, Brad Pitt, Tom Skerritt

      Data publicarii:
      1997 / 1994 / 2006 / 1992
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      4
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Regiunea DVD:
      2
      :
      Good Will Hunting / Pulp Fiction / Babel / A River Runs Through It
      Cod de bare:
      6422438008559
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Good Will Hunting:

      Will Hunting este un tanar cu probleme. Poate pentru ca nu s-a nascut in cartierul potrivit, n-a avut parte de educatia potrivita, de o viata decenta sau poate pentru ca se aprinde repede la manie si isi pierde capul. Aparent, nu-l deranjeaza faptul ca e un simplu baiat de serviciu care spala coridoarele prestigioasei universitati MIT. Dar e genul care nu refuza nici o provocare... Asa se face ca intr-o zi, fara sa-l vada nimeni, rezolva pe tabla o problema pe care prof. Lambeau o alesese ca sa isi incuie studentii. Uluit de solutia gasita si de faptul ca nimeni nu indrazneste sa o revendice, prof. Lambeau se hotaraste sa il gaseasca pe autor. Will Hunting, baiatul care spala pe jos, e de fapt un geniu matematic si, cand il descopera, Lambeau refuza sa-l lase sa se iroseasca. Din pacate pentru Will, pe cat e de genial, pe atat e de incapatanat sa ramana acolo unde considera ca ii e locul: alaturi de prietenii lui, intr-o viata fara ambitii si in care multe se rezolva cu pumnii, nu cu mintea. Mai mult, Will nu considera ca ar avea ceva de demonstrat despre el insusi, sau ca ar merita ceva mai bun de la viata.

      Pulp Fiction:

      Capodopera lui Tarantino este structurata in patru povestiri care includ ispravile a doi ucigasi platiti, interpretati de Travolta si S.L. Jackson, a sefului mafiot, a sotiei sefului mafiot ce ia o supradoza de droguri, a unui boxer ce este somat sa piarda un meci si a multor altor personaje interesante.
      Aceasta comedie neagra, este construita eliptic, nonlinear, pe cateva povesti principale, ale caror personaje interactioneaza, sub o forma sau alta. Exista, desigur, o seama de naratiuni "secundare", care le sustin si le intregesc pe cele principale, intr-o perfecta sfera specifica lui Tarantino.

      Babel:

      Babel prezinta ca intr-un colaj cateva povesti care se intersecteaza in mod dramatic, dar care nu pot interfera din cauza barierei lingvistice care se interpune intre protagonistii lor. Yasugiro Watergate este pasionat de vanatoare. A ramas vaduv. Are o fiica surdo-muta, Kieko, ce sufera de problema adolescentei. Baietii nu se lasa acaparati de frumusetea ei; de cate ori mergea la discoteci cu prietena ei, acestia o ocoleau. Yoshin si Kinji sunt politisti ce cauta sa vorbeasca cu Yasugiro despre un caz. Yussuf cumpara o arma de la Hassan. Avea mare nevoie de o asemenea arma, pentru a-si apara caprele de sacali. Acesta va da arma copiilor lui, Ishak si Zohra. Susan si Rachel au doi copii: Mark si Debbie. Lasa copiii acasa cu ingrijitoarea Amelie si pleaca in excursie in Maroc cu autocarul pentru a-si pune in ordine problemele familiale. Toate aceste persoane nu au nimic in comun, dar vor avea...

      Candva pe aici trecea un rau:

      In Montana, un preot foarte sever (Tom Skerritt), un tata foarte autoritar, incearca sa le transmita celor doi fii ai sai, Norman (Craig Sheffer) si Paul (Brad Pitt), propriile principii de viata. Cele mai importante lectii le fusesera "predate" acestora la pescuit, pe raul ce trecea candva pe acolo, lectii ce acestia aveau sa si le aminteasca si peste ani. Pe langa pasiunea pentru pescuitul de pastravi pe care o aveau toti trei in comun, singurul lucru pe care il mai au in comun cei doi frati, este ca amandoi se simt sufocati de modul autoritar de a fi al tatalui lor si fiecare apuca pe cai diferite in viata. Norman se refugiaza in scris, firea lui fiind o combinatie ciudata intre prudenta si impulsivitate. Paul, in schimb, pare lipsit de autocontrol, iar calea aleasa de acesta este una total opusa fata de fratele sau, iar directia in care se indreapta este cea a autodistrugerii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.