Detalii

Computer si internet fara profesor (volumul 3)

Computer si internet fara profesor (volumul 3)


Anul aparitiei: 2011
Editura: Litera International
ISBN13: 9786066000369

Disponibil la comanda

Acest produs nu este in stoc, dar poate fi comandat pentru tine. Termenul de livrare variaza intre 15 si 60 de zile, in functie de disponibilitatea lui la furnizorii nostri.Categorii: Sisteme de operare, Programare, dezvoltare, Baze de date, Computere si internet

Evaluarea ta: autentifica-te


19,17 lei
Livrare: ~15 zile lucratoare


Descriere

Acest curs multimedia complet este prezentat sub forma unui pachet ce cuprinde un manual şi un CDROM Manualul are 64 de pagini şi este structurat pe unităţi, fiecare descriind o anume operaţiune, ilustrată cu o captură de ecran, color, care facilitează înţelegerea textului şi a explicaţiilor corespunzătoare. De exemplu, unităţile primului volum tratează despre: Windows XP, utilizarea ferestrelor, lucrul cu fişierele, operaţiuni de bază cu fişiere şi utilizarea barei de activităţi.

Sistemul de operare Microsoft Windows XP este unul dintre cele mai folosite şi mai cunoscute din lume. Microsoft Windows XP se distibuie în două versiuni, Home şi Professional. Prima este destinată utilizatorilor care folosesc computerul la domiciliu, aşa-numiţii utilizatori clasici, pe când cea de a doua este destinată mediilor de întreprindere sau profesioniste.

De menţionat, ca o particularitate distinctivă a cursului, că textul, explicaţiile şi nomenclatorul au fost adaptate şi traduse în română, astfel încât utilizatorul să poată înţelege mai repede comenzile la calculator.

CDROM-ul aduce informaţii şi explicaţii suplimentare, punându-l practic pe utilizator în faţa unui ecran de computer pe care îi sunt explicate toate comenzile şi toate operaţiunile necesare, etapă cu etapă, pentru realizarea unui anumit obiectiv. E necesar să fie subliniat în mod explicit faptul că, pentru o învăţare rapidă şi mai facilă, cartea trebuie folosită în paralel cu CDROM-ul. De asemenea, pentru utilizarea CDROM-ului, sunt necesare anumite cerinţe minime:

procesor 600 Mhz+
RAM 256 MB+
Spaţiu liber pe HDD 200 MS+
Sistem operare Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X şi Linux doar cu Adobe Flash Player 10 instalat (kitul este disponibil pe CD).

 

Alte detalii

ISBN-139786066000369
Anul aparitiei2011
EdituraLitera International

Review-uri


Review-ul tau

Scrie un review ca si alti utilizatori sa afle parerea ta!

Social media