Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cum sa construiesti relatii de afaceri

      Cum sa construiesti relatii de afaceri

      in 90 de secunde... sau mai putin
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2007
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      195
      ISBN:
      9789737780928
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "Indiferent daca sunteti angajat, manager, intreprinzator sau liderul unei echipe, succesul depinde mai ales de modul in care stabiliti relatii cu semenii. Acesta nu este un talent nativ, ci o abilitate pe care o putem deprinde si nimeni nu o preda mai bine decat Nicholas Boothman." (Bob Nelson)

      In afaceri, nu ne putem castiga existenta vanzand prietenilor. Nu ne permitem luxul de a ne alege colegii sau superiorii, clientii sau omologii din alte companii. De aceea, invatarea strategiilor de stabilire a relatiilor de afaceri cu orice tip de oameni este un aspect vital, iar Nicholas Boothman ni-l impartaseste - pas cu pas - prin intermediul programului sau simplu, dar eficient.

      Programul debuteaza cu elementele NLP pe care autorul, ale carui carti au inregistrat vanzari fulminante, le-a considerat necesare pentru dezvoltarea teoriei sale - atitudinea, limbajul trupului si congruenta.
      Mai mult, Boothman descrie cele patru tipologii cheie care se manifesta in lumea afacerilor - Visatorii, Convingatorii, Supervizorii si Analistii - si modalitatile prin care trebuie sa comunicam cu fiecare in parte.
      Ni se arata cum sa ne concepem reclama de zece secunde, in ce situatii sa folosim un limbaj magulitor si nu sa ne speriem interlocutorul printr-unul sec, dar si cum sa ne consolidam credibilitatea si autoritatea.

      Neutralizarea reactiei de tip lupta sau fugi, intelegerea limbajului creierului si a simturilor dominante, cunoasterea naturii propriei afaceri, strategii si exercitii creatoare pentru a exploata la maxim relatiile pe care le stabilim si a profita de fiecare intalnire in parte - toate acestea te vor face o persoana influenta in 90 de secunde... sau chiar mai putin.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.