Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Despre sex, dragoste si alte vicii

      Despre sex, dragoste si alte vicii

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      124
      ISBN:
      9786069365809
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „Între cea care strigă și cea liniștită de la fereastră, Ioana devine poezie, într-un exhibiționism ritmat al feminității. Conștientă, rațională până la sânge uneori (sau până la cicatrice), poezia Ioanei are dimensiunea lucidă a ludicului ascuns în detalii. Se vor regăsi multe femei în această carte, tinere femei, pentru că – și acesta este un aspect pe care l-am remarcat – în poeziile pe care le veți citi, tinerețea poetei e purtătoare de grijă, spaimă, dramă și iubire.
      Înțelepciunea vine și scriind poezii… ”
      (Alina Manole)

      „Ioana-Cristina Teodorescu este un spirit sensibil. În verva unei ritmicități de esență muzicală, autoarea dă viață universului interior al propriei forțe afective. De la nuanțe parcă în surdină, exprimate adesea prin extatice metafore, la sonorități parcă declamate, cuvintele par a urma itinerariul unui crescendo în câmpul semantic. Cu alte cuvinte, între contemplație și experiență estetică, ea ne descoperă o specie lirică care, depășind natura sa estetică, devine necesitatea comunicării emoțiilor puternice care o însuflețesc. Poezia sa relevă, mai presus de toate, dragostea de comuniune și expresia unor nerostite trăiri.”
      (Adrian Leonard Mociulschi)

      „Poezia extraordinarului din ordinar Ioana Cristina Teodorescu ne arată că sub normalitatea, firescul și cumințenia ordinarului se află lucruri extraordinare. În volumul Despre sex, dragoste și alte vicii poezia este un microscop ce mărește suprafața obișnuitului pentru a vedea cît de diferit e lăuntric. Așa aflăm că în spatele senzației de dulce, a nevinovatelor dulcegării, pîndește un amar concret, matur, monstros în existențialitatea sa. Realitatea devine vicioasă. Asta veți citi în acest volum: despre suferința îmbrăcată în candoarea unei păpuși.”
      (Leonard Ancuța)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.