Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Generatia X
      Generatia X

      Generatia X

      Povesti pentru cultura cu acceleratie
      8.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2008
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      248
      Colectie:
      Traducatori:
      Editia:
      I
      ISBN:
      9789736892257
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm | 1.5cm | 250g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Biblia post-moderna a milioanelor de tineri "alternativi" care simt ca lumea nu li se potriveste, iar viata ar trebui sa insemne mai mult decat consumism si noianul de junk-uri al culturii pop.

      Un roman-cult al tinerei generatii publicat in treizeci de tari.

      Tilul 100 in "Raftul Denisei".

      Romanul-cult al lui Coupland e radiografia existentei a trei tineri de douazeci si ceva de ani care traiesc in deriva si au senzatia ca nu li se intampla nimic. Inteligenti, introvertiti, imprevizibili, Andz, Dag si Claire isi abandoneaza joburile penibile ("leafa mica, reputatie zero, beneficii mici, viitor zero") si se refugiaza din fata Americii moderne in desertul Californiei.

      Cautand schimbarea drastica ce le va da sens vietii (dependenta de media si cultura de mall au pervertit societatea, parintii i-au dezamagit, viitorul pare lipsit de substanta), tinerii refuza sa se maturizeze urmand caile conventionale si vaneaza noi repere: ca intr-un alt "Decameron", inventeaza povesti sinistru de amuzante despre un razboi nuclerar si un posibil Armaggedon. Cei trei proscrisi culturali reusesc sa se smulga din apatia prezentului cu ajutorul fanteziei hranite cu alcool, dar constata cu disperare ca ironia, sarcasmul si cinismul – adesea reactii imediate la idealismul strivit de realitatile dure – sunt singurele cai de comunicare ce le-au mai ramas.

      Satira acida a lui Coupland si abilitatea de a surprinde esenta vietii unei generatii uncool prin refuzul de a fi cool cu orice pret, stiinta lui de a face literatura serioasa deghizandu-si povestea intr-un urias articol de revista insotit de ilustratii si fotografii fac din "Generation X" unul dintre cele mai puternice si mai de impact romane ale ultimilor ani.

      "Generatia X este un «De veghe in lanul de secara» al zilelor noastre." (Publishers Weekly)

      "Un roman revolutionar. Radiografia unei generatii." (Los Angeles Times)

      "«Generation X» surprinde nelinistea care insoteste maturizarea in lumea de azi, atat de strivita de cultura informatiei." (Rolling Stone)

      "Romanul lui Coupland exploreaza cu ironie existenta celui mai rebel segment al populatiei - tinerii sub treizeci de ani." (The Times)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.