Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Gentleman - Ghidul etern al modei masculine

      Gentleman - Ghidul etern al modei masculine

      7.1 / 10 ( 12 voturi)
      Legare:
      Hardcover
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      ISBN:
      9789738844797
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pot intr-adevar hainele sa faca dintr-un barbat un gentleman?
      Bineinteles ca nu. Cu toate acestea, vestimentatia este o parte importanta a culturii noastre. Cunoaoterea catorva aspecte legate de codurile vestimentare, de istoria si idolii modei, nu doar sporeote bogatia vietii cotidiene, ci largeste si orizonturile omenesti de intelegere a stilului si sporeste increderea in sine a oamenilor. Nemaivorbind de faptul ca alegerea materialelor, a tipurilor de piele, a parfumurilor, armonizarea vestimentatiei si altele la fel de incantatoare sunt in sine un scop placut.
      Albumul Gentleman discuta fundamentele modei clasice masculine, contine detalii valoroase despre locurile de achizitionare a diverselor articole, ofera sugestii privitoare la exigentele modei si insufla entuziasm pentru vestimentatia eleganta si pentru stiinta alegerii accesoriilor.
      Cine creeaza camasi la comanda la Londra? Unde trebuie sa mergem pentru o barbierire perfecta, realizata de un maestru? De ce se numara pantofii printre cele mai importante detalii ale garderobei masculine? Cum se leaga un nod four-in-hand? De unde isi cumpara cei faimosi si bogati hainele daca se afla la Londra, Paris, Napoli sau New York?
      Unii il numesc stil, altii gust: este vorba de acel „instinct” masculin de alegere a celor mai potrivite costume, camasi, cravate si pantofi. Si totusi, vestimentatia eleganta nu este o arta; trebuie doar sa cunosti cateva lucruri despre elementele clasice, testate si acreditate, ale vestimentatiei masculine.
      Albumul Gentleman este un tezaur informative despre celebritatile care au creat stilul modern in moda, plin de recomandari cu privire la posibilele asocieri dintre modelele, materialele si tesaturile cunoscute, precum si de sfaturi si adrese utile.
      In drumul de la cravata (si legarea ei) la pantofii dumneavoastra (si locul unde ii puteti comanda), de la boxeri la smoching, de la jacheta Barbour la ochelarii de soare, acest volum descrie detaliat tot ceea ce trebuie sa stie un gentleman pentru a-si crea o infatisare eleganta. Albumul Gentleman este bogat ilustrat si contine numeroase povestiri despre cei faimosi si eleganti. Gentleman – un album cu stil.
      Bernhard Roetzel, autor, jurnalist si reputat expert in moda, este cunoscut ca specialist in moda clasica masculina. Este autor al catorva carti si colaboreaza constant la revistele germane si internationale. Si-a castigat o buna reputatie in industria textila prin activitatea de consultanta si prin expertizele sale profesionale, fiind cunoscut si publicului larg in calitate de invitat al multor canale de televiziune si posturi de radio. Bernhard Roetzel traieste la Berlin.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.