Detalii

Jurnalul unui pusti

Jurnalul unui pusti


Anul aparitiei: 2010
Editura: Art
Colectia: Jurnalul unui pusti
ISBN13: 9789738898844

In Stoc
Livrare in 24h


Categorii: Carti ilustrate, interactive, Livrare in 24 h, Pentru copii, adolescenti

Evaluarea ta: autentifica-te


31,79 lei
Livrare: ~24 de ore


Descriere

Bestsellerul nr. 1 în lista New York Times a cărţilor pentru copii, Jurnalul unui puşti şi aventurile protagonistului şi-au făcut milioane de fani în întreaga lumea, romanul având reputaţia de stimulent al poftei pentru lectură în rândurile puştilor.

Descoperă fenomenul Diary of a Wimpy Kid (Jurnalul unui puşti), probabil cea mai de succes serie de cărţi pentru copii din istorie după Harry Potter: peste 35 de milioane de exemplare vândute în toată lumea, tradusă în aproape 40 de limbi.

Primul titlu din seria Jurnalul unui puşti, prin care autorul american Jeff Kinney şi-a făcut un senzaţional debut pe piaţa editorială internaţională, a rămas, timp de 89 de săptămâni, cea mai bine vândută carte din prestigioasa listă de literatură pentru copii a celor de la The New York Times. Doar doi autori în afară de Kinney au avut, într-un an, mai mult de un titlu în lista celor mai bine vândute 25 de cărţi ale cotidianului american: Barack Obama şi Stephanie Meyer.

În martie 2010 a fost lansat în cinematografele americane lungmetrajul realizat de 20th Century Fox după Jurnalul unui puşti, filmul bucurându-se de un mare succes şi fiind programat să ajungă în curând şi pe marile ecrane din România.

Cei mici, care nu se dau, de cele mai multe ori, în vânt după „sportul" lecturii, s-au îngrămădit nu doar la citit, ci şi la recenzii: mulţi dintre cei care au empatizat cu ingeniosul personaj s-au înregistrat povestind şi ridicând în slăvi cărţile lui Kinney, postându-şi filmuleţele pe YouTube. În reţelele sociale precum Facebook, au apărut ca ciupercile după ploaie grupuri de fani ai seriei Jurnalul unui puşti, iar în căsuţa de email a autorului au ajuns până acum peste 60.000 de mailuri de la micii cititori, care doreau fie să-l felicite, fie să ştie mai multe despre bucătăria internă a cărţii lor preferate.

Alte detalii

ColectiaJurnalul unui pusti
ISBN-139789738898844
TraducatoriAndra Matzal
Anul aparitiei2010
EdituraArt
Nr. pagini224

Review-uri


Review-ul tau

Scrie un review ca si alti utilizatori sa afle parerea ta!

Review-urile utilizatorilor

Recenzie de andreea LIBRARIA QUINET - 30 septembrie 2013

Jurnalul lui Greg Heffley, un roman in benzi desenate care surprinde activitatile zilnice ale acestuia fara a fi catalogat drept un jurnal intim. De la prima zi de scoala in care ti se spune clar sa ai grija ce loc in banca iti alegi pentru ca va fi permanent, la timpul pe care il dedica prietenilor sau la grija pe care o are pentru imaginea lui, Greg este un persanaj tipic acestui secol. Este o carte de actualitate, cu mult umor, care deschide apetitul pentru lectura si celui care o considera plictisitoare.

de Cristian Frentiu - 21 septembrie 2010

de jon360 - 4 noiembrie 2011

de dreluta - 24 august 2012

de deyutza27 - 5 martie 2013

de Corina Bengescu - 26 martie 2013

Social media