Detalii

Limba si literatura romana - Manual Cls. a V-a

Limba si literatura romana - Manual Cls. a V-a


Anul aparitiei: 2013
Editura: Corint
ISBN13: 9789731357843

Disponibil la comanda

Acest produs nu este in stoc, dar poate fi comandat pentru tine. Termenul de livrare variaza intre 15 si 60 de zile, in functie de disponibilitatea lui la furnizorii nostri.Categorii: Clasa a V-a, Manuale si auxiliare scolare

Evaluarea ta: autentifica-te


18,21 lei
Livrare: ~15 zile lucratoare


Descriere

unităţi de învăţare
teste iniţiale şi finale
propuneri de subiecte pentru teză
teste de autoevaluare

Lucrarea de faţă oferă elevilor şi profesorilor un auxiliar util, unitar, care poate fi folosit alături de manuale în procesul de învăţare de zi cu zi, pentru că reprezintă un instrument constant de lucru atât individual, cât şi la nivelul clasei. Având o bogată experienţă didactică, autoarele şi-au conceput materialele în concordanţă cu programele şcolare în vigoare, iar itemii sunt formulaţi în acord cu cerinţele standard de evaluare.
Caietul cuprinde un număr generos de texte, diversificate din punct de vedere al tematicii şi al tipului de scriitură, care pot fi lucrate de elevi fie împreună cu profesorii lor pentru fixarea cunoştinţelor, fie individual pentru obţinerea performanţei. Lor li se adaugă variate exerciţii de gramatică, cu grad diferit de complexitate, modele de teste iniţiale şi finale, propuneri de subiecte de teze. Astfel, profesorul de limba şi literatura română poate găsi în acest caiet de exerciţii resurse bogate pentru activitatea la clasă şi pentru conceperea testelor de evaluare, iar elevii pot să se autoevalueze după încheierea unor unităţi de învăţare sau la finalul semestrului/anului şcolar.

Alte detalii

ISBN-139789731357843
Anul aparitiei2013
EdituraCorint
Dimensiuni (LxIxG)20.5 x 26 x
Nr. pagini192

Review-uri


Review-ul tau

Scrie un review ca si alti utilizatori sa afle parerea ta!

Social media