Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Pink Floyd in rosu - Ed. 2013

      Pink Floyd in rosu - Ed. 2013

      6.0 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      Nr. pagini:
      216
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734635528
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pink Floyd in rosu este un roman experimental, in care rafuielile membrilor formatiei Pink Floyd devin un prilej pentru reluarea metaforica a unui proces de creatie. Calatorie in lumea legendarului grup, puzzle de amintiri, marturisiri si istorii alternative, cartea ii ofera cititorului sansa de a afla secrete despre istoria formatiei, de a face cunostinta cu cei din preajma lui Syd Barrett si cu aceia care au avut, fie si tangential, legatura cu Pink Floyd. Documentindu-se si, in aceeasi masura, impletind strins fictiunea cu faptul istoric, autorul aduna la masa rotunda a naratiunii toate personajele in masura sa redea povestea unui mit, de la sunetisti pina la celebritati ca Stanley Kubrick, David Bowie sau Michelangelo Antonioni.

      „Roman de fictiune sprijinit de o documentare solida, Pink Floyd in rosu este conceput ca o suita de marturii atribuite unor personaje reale – de la membrii formatiei pina la cei care au avut doar in treacat legatura cu grupul – sau imaginare – de la siamezi, un monstru cu doua capete, pina la protagonistii cintecelor lor. Cu fiecare interventie aflam tot mai multe despre istoria grupului Pink Floyd si despre influenta pe care Syd Barrett a avut-o asupra acestuia, dar si amanunte despre lumea muzicii rock.” (Corriere della Sera)

      „Pink Floyd in rosu nu este doar o biografie de grup sau o istorie foarte bine documentata a vietii membrilor sai, ci un roman minunat construit, care echilibreaza perfect relatia dintre realitate si fictiune.” (Grazia)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.