Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Romance
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Casa de discuri:
      Data publicarii:
      2014
      Numar de discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Format audio:
      Stereo
      Cod de bare:
      5948375002791
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Inteligenţa muzicală cu care redă emoţia atât de diferită a feluritelor roluri pe care le abordează în acest album dedicat dragostei, tulburarea femeii mature care joacă un periculos, dar amuzant joc al seducţiei, balansul între candoare şi pasiune fac ca Ruxandra Donose să cucerească publicul încă odată cu acest disc, primul realizat alături de o orchestră, un dirijor şi o casă de discuri din România, la apogeul unei cariere ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.
      Mă simt ca un interpret aflat în plină maturitate artistică, care se bucură în continuare de fiecare şansă de a se afla pe scenă şi în dialog cu audienţele de pe diferite meridiane. Mă simt norocoasă, dar şi datoare de a valorifica la maximum aceste ocazii. Simt bucuria de a merge pe acest drum artistic început încă din studenţie, drum pe care l-am ales şi care m-a ales. Nu cred că se va sfârşi vreodată adâncul respect pe care îl am pentru scenă, şi pentru fiecare apariţie în faţa publicului, emoţia care îmbogăţeşte şi dă viaţă fiecărui sunet şi fiecărui pas în faţa acestuia.
      Seriozitate, disciplină şi nu în ultimul rând o anumită robusteţe fizică şi psihică, o forţă interioară, care vine, după părerea mea din pasiunea cu care slujeşti un ideal artistic sunt esenţiale pentru această profesie. Nu cred că vreun artist interpret este vreodată într-o poziţie infailibilă. De fiecare dată când apari pe scenă trebuie să îţi reconfirmi valoarea. De fapt, cu cât te afli într-o poziţie mai de vârf, cu atât aşteptările publicului sunt mai ridicate. Te urci pe scenă atâta vreme cât publicul doreşte să te vadă şi să te audă, atâta vreme cât ceea ce le oferi este de natură să le trezească interesul şi admiraţia. Este un examen la care te supui permanent, faţă de audienţă, dar şi faţă de tine însuţi. De aceea, infailibilitatea nu este numai un gând greşit, ci şi periculos.
      Toate acestea mi le mărturisea la un moment dat Ruxandra Donose. Aceste gânduri completează în mod foarte potrivit impresia pe care mi-a oferit-o de fiecare dată celebra mezzo-soprană născută în România, pe care am ascultat-o pe multe ori în săli din ţară sau din lume, am văzut-o cum domină scena cu un dramatism dozat cu siguranţă şi cum la final smulge uralele unor teatre sau săli de concert arhipline de un public care are întotdeauna termen de comparaţie. Cu o prezenţă scenică conectată la încărcătura rolului din prima până în ultima secundă, Ruxandra Donose m-a făcut de fiecare data să mă simt mândră că o cunosc. Acelaşi sentiment îl am şi ascultând acest album de suflet pe care l-a realizat alături de Tiberiu Soare, Orchestra Naţională Radio şi Corul Academic Radio.
      (Oltea Şerban-Pârâu)

      Booklet bilingv (română/engleză) – prezentare de Oltea Şerban-Pârâu şi prof.univ.dr. Grigore Constantinescu.

      Listă piese:

      1 Carmen - Habanera GEORGES BIZET 0:04:53
      2 „Carmen” - Seguidilla GEORGES BIZET 0:02:06
      3 „Samson et Dalila” - Amour, viens aider CAMILLE SAINT-SAËNS 0:04:20
      4 „Samson et Dalila” - Mon coeur s'ouvre à ta voix CAMILLE SAINT-SAËNS 0:06:32
      5 „Werther” - Werther... Qui m'aurait dit la place... (Aria scrisorilor) JULES MASSENET 0:07:59
      6 „La belle Hélène” - Invocation à Venus JACQUES OFFENBACH 0:04:43
      7 Damnation de Faust - D'amour l'ardente flamme HECTOR BERLIOZ 0:08:35
      8 „La mort de Cléopâtre” HECTOR BERLIOZ 0:21:25
      9 „Don Carlos” – O don fatal GIUSEPPE VERDI 0:04:56
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.