Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Splendor in the Grass (CD + DVD)

      Splendor in the Grass (CD + DVD)

      8.5 / 10 ( 4 voturi)
      Artist:
      Casa de discuri:
      Data publicarii:
      2009
      Numar de discuri:
      2
      Suport:
      CD + DVD
      :
      Franta
      Cod de bare:
      3298498200126
      Adaugă în coș
      11990
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Splendor in the Grass este cel de-al patrulea album de studio al trupei si vine sa continue succesul albumului precedent, Hey Eugene! lansat in 2007.

      Albumul celebrei formatii a fost inregistrat in Portland, Oregon la Kung Fu Bakery, si produs de fondatorul si pianistul trupei Pink Martini, Thomas Lauderdale, de solista trupei si de fidelul colaborator si muza Pink Martini, Alex Marashian. Marashian, a regizat singurul videoclip al trupei, Sympathique, in vara 1999.

      Materialul este compus din noua piese originale si patru cover-uri, cu piese interpretate in engleza, napoletana, italiana, franceza si spaniola ce ofera albumului o paleta diversa si extrem de interesanta de sounduri.

      Albumul contine colaborari surprinzatoare cu patru invitati speciali: legendara Chavela Vargas, in varsta de 90 de ani, Emilio Delgado si Ari Shapiro & Cortney Taylor-Taylor.

      Splendor in the Grass se deschide cu o piesa de leagan napoletana cu adevarat savuroasa- Nanna Ninna scrisa de Alba Clemente, sotia pictorului italian Francesco Clemente.
      Albumul se continua cu piesa- vedeta "Splendour in the Grass" ce a fost scrisa de Marashian si Lauderdale, ce este o incercare foarte reusita de a reveni la genul pop al anilor 70.

      Incepand cu "Ohayoo ohio" al chitaristului Dan Faehnle, pana la minunata piesa clasica pop- Sunday Table, acest album "este o participare la viata, la lume, facand parte din ea, fiind in mijlocul strazii, gasind momente de incredibila splendoare, momente care iti taie rasuflarea, in activitatile si deznodamintele unei zile obisnuite" declara Lauderdale.

      Materialul este prezentat publicului si in varianta de lux impreuna cu un DVD unde puteti vizioana 10 fragmente video din Proiectul "Discover The World-Live in concert" filmat in ianuarie 2006 in celebra Arlene Schnitzer Concert Hall din Portland, statul Oregon din Statele Unite al Americii. (A&A Records)

      Listă piese:

      CD

      1.Ninna nanna
      2.Ohayoo Ohio
      3.Splendor in the Grass
      4.Ou est ma tete?
      5.And Then You're Gone
      6.But Now I'm Back
      7.Sunday Table
      8.Over the Valley
      9.Tuca tuca
      10.Bitty Boppy Betty
      11.Sing
      12.Piensa en mi
      13.New Amsterdam
      14.Ninna nanna (Reprise)

      DVD

      10 fragmente video din Proiectul "Discover The World-Live in concert" filmat in ianuarie 2006 in celebra Arlene Schnitzer Concert Hall din Portland, statul Oregon din Statele Unite al Americii.

       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.